Hugo Repáň víťazom 2. Regionálneho BT mládeže v R. Sobote

28.10.2013 10:53
V nedeľu 27.10. 2013 sa v R. Sobote uskutočnil 2. Bodovací turnaj mládeže krajov Žilina a B. Bystrica v kategóriách starší žiaci a najmladší žiaci.
Z našej oblasti sa turnaja zúčastnili hráči MŠK Žiar nad Hronom a TJ Kremnica:
v kategórii starší žiaci : H. Repáň, J. Filús, M. Kupec, A. Filip, M. Kukučka (všetci MŠK Žiar nad Hronom), J. Ďurian a Rajmund Modriansky (TJ Kremnica). 
v kategórii najml. žiaci : M. Hric, P. Hrabaj
 
V kategórii starších žiakov sa turnaja zúčastnilo 18 súťažiacich. Celkovým víťazom turnaja sa stal Hugo Repáň, ktorý nenašiel na turnaji premožiteľa a vo finále zvíťazil nad Maruniakom z Martina 3:0. Jakub Filús v súboji o 3. miesto prehral s J. Bieleschom z Vrútok. Ostatným našim zástupcom v tejto kategórii ( ktorí sú ešte vekom mladší žiaci ) sa zo skupín nepodarilo postúpiť a tak bojovali  ďalej o konečné umiestnenie v súťaži v spodnej časti pavúka 9 - 18.
V kategórii najmladších žiakov súťažilo 6 štartujúcich. Hralo sa systémom každý s každým. Naši hráči - M. Hric a P. Hrabaj sa takéhoto turnaja zúčastnili prvý krát a obsadili v konečnom poradí 5. a 6. miesto. Víťazom v tejto kategórii sa sal Kulich z Lučenca.
 
Výsledky v pdf formáte: starší žiaci , najmladší žiaci
 
Konečné poradie hráčov našej oblasti:
 
Starší žiaci:
1. Repáň Hugo
4. Filús Jakub
12. Ďurian Jakub
13. Kukučka Marek
15. Modriansky Rajmund
16. Filip Adrián
17. Kupec Matúš
 
Najmladší žiaci:
5. Hric Michal
6. Hrabaj Patrik
 
 
Späť